Főoldal
Hírlevél


HÍRLEVÉL

E-COMPUTER SÁRVÁR KFT

 

Genius Media Player 100

2010.05.10.

A mindent tudó médiás!



Genius Media Player  100

A Genius már hosszú évek óta jelen van a magyar piacon, meglehetősen nagy termékválasztékot sorakoztatva fel. Elsősorban a billentyűzetek, egerek, hangfalak, fejhallgatók és webkamerák terén ért el sikereket, de most bővítve kínálatát, egy teljesen új eszközt mutatunk be.
 
A digitális fényképezőgéppel, kamerával készített felvételeink az internetről letöltött képekkel, videó- és hangfelvételekkel együtt az asztali, vagy a noteszgépünk merevlemezén gyűlnek össze. A hamarosan sok száz megabájtra duzzadó anyag miatt egy idő után egyre nehezebben tudunk helyet szorítani a telepítendő, kipróbálandó programoknak. Ezért a következő lépés egy külső, USB-s merevlemez beszerzése, amelyre szépen kipakolhatunk mindent.
 
A lejátszáshoz, meghallgatáshoz, nézegetéshez persze továbbra is kell a noteszgép…illetve dehogy kell…ha van egy jó kis média lejátszó dobozunk!
 
A Genius Media Player 100-at egyszerűen rákötjük a TV-re és/vagy az erősítőre és máris nézhetjük az USB-s merevlemezen lévő képeket és filmeket, lejátszhatjuk a zenéket. Az USB portra persze nem csak a merevlemez, hanem a pendrive is rádugható és van egy MS/MS Pro/SD/SDHC/MMC memóriakártyát fogadó bemenete is. Természetesen ismeri az elterjed hang, kép és videó fájlformátumokat: AAC, AC3, MP3, WMA, WAV (PCM/ADPCM), RM/RMVB, BMP, JPG, PNG, MPE-1/2, DAT, VOB, MPEG4 (AVI, DIVX, XVID). E-book olvasónak is tökéletesen használható SRT, SUB, SMI és SSA/ASS formátumú szövegállományokkal.
 
A csupán két cigarettásdoboznyi méretével nem sok helyet foglal, és persze távirányítója is van, hogy ne kelljen a fotelből folyton felugrálnunk. A gyártó a termékekre 24 hónap cseregaranciát vállal.

A Samsung síkképernyős TV kínálata!

2010.05.07.

Válassza ki az Önnek megfelelőt!



A Samsung  síkképernyős TV kínálata!

Termékkínálatunkból már raktárkészletről vagy néhány napos szállítással elérhetőek a Samsung televíziók, legyen akár LCD, LED vagy Plazma (PDP), valamint ezek kiegészítői is.
 
Egy kis segítség a választáshoz:
 
LCD TV:
-          a stílusos, vékony Samsung LCD televíziók kristálytiszta képet nyújtanak. Az új technológiának köszönhetően a különleges szolgáltatások és az energiahatékony működés egész életre szóló szórakozást kínálnak.
 
LED TV:
-          a Samsung LED TV-k fehér fénykibocsátó diódák, azaz LED-ek segítségével alkotnak képet. A LED-ek sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, miközben pontos színeket, kontrasztos és tiszta képet jelenítenek meg. A Samsung LED televíziók megdöbbentően vékonyak és könnyűek.
 
Plazma (PDP) TV:
-          a Samsung PDP TV-k otthonába hozzák az élményt, amit eddig csak a mozi adhatott. Magas színvonalú technológiai fejlesztései a képalkotás terén biztosítják a mozgás tökéletes természetességét, a hihetetlenül éles képeket még a leggyorsabban mozgó jelenetekben is.
 
Tartozékok:
-          egészítse ki eredeti Samsung tartozékokkal, és vásároljon fali konzolt, állványt, vagy USB-s wifi vevőt, hogy a tévénézés még kényelmesebb legyen.
 
A gyártó a televíziókra 36 hónap Samsung garanciát biztosít.
 
Ízelítőül néhány a kínálatból, a teljesség igénye nélkül:

Kapcsolódó termékek:
 
< Előző   Következő >